zondag 19 oktober 2014

Vosjes...

Verleden weekend was het een hype met de kussenslopen van de action en de zeeman. En ik heb meegedaan… Ik zocht al een hele tijd een stof met een aangezicht van een dier. Op het stoffenspektakel ben ik op mijn honger blijven zitten… maar toen ik de kussenslopen op facebook zag verschijnen… Ben ik vlug in mijn auto gesprongen en naar daar gereden.

Omdat het zo'n synthetische stof is heb ik wel een dubbele voorpand gemaakt. Dat er gewone tricot op zijn borst is.
De jongens waren dol-enthousiast… Nu moet ik dringend aan de uil, hert en wolf beginnen. Spijtig genoeg was er geen cheeta meer… misschien nu nog eens gaan kijken, want ze durven wel eens aanvullen :).
En misschien is eentje voor mij proberen… maar ja ik heb wel een brede figuur… ik hoop dat het zou lukken. Maar ben er niet kwaad om moest het zo niet zijn.


Voila het resultaat.
Het is het patroon van SVDHZ. Dit is maatje 98 en ik heb maatje 110 ook gemaakt. Juist hetzelfde. Waarom ik onderaan een gele boord heb gemaakt? Ik had nog tricot over, te weinig om iets anders mee te maken en ik had niet veel bruine boordstof meer… vandaar zo :) 


Het is zalig om hun in deze kleren te zien rondlopen. De eerste keer liepen ze grommend met hun buik naar voor achter elkaar :)… jongens zeker ;)

Groetjes
Nathasja

2 opmerkingen:

  1. Ondertussen heb ik er ook al enkele zien passeren, maar deze versie is echt wel tof!
    Dat geel maakt echt een warm en perfect geheel met de fotoprint. Heel knap!

    BeantwoordenVerwijderen